Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

TÜRK İMAR SEN’den MOBBİNG tepkisi

TÜRK İMAR SEN’den MOBBİNG tepkisi

TÜRK İMAR SEN’den MOBBİNG tepkisi

TÜRK IMAR SEN’den MOBBING tepkisi

Türk Imar Sen Adana Subesi Baskani Zakir Akbilmez ; Kilis Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Sayin Cengiz Hamdemirci tarafindan ; Türk Imar Sen Kilis Il Temsilcisi ve Sube Müdürü Gürsat SEYLAN , Ayniyat Saymani Sinan YOLCU, Soför M.Murat KAPLAN , Sube Müdürü M.Emin YALÇIN , Milli Emlak Müdürü Isa SAGDIÇ’ a yaklasik iki yildir sürekli haksiz uygulamalar ve Mobbing uygulandigi iddiasinda bulundu

Türk Imar Sen Adana Subesi Baskani Zakir Akbilmez, yaptigi açiklamada Türkiye Kamu sen ve Konfederasyonunuza bagli tüm sendikalarin kamu kurum ve kuruluslarinda idarecilerin çalisan emekçilere karsi yaptiklari insanlik suçu olan MOBBING konusunda hiçbir tahammüllerinin olmadigini söyledi.

Yaklasik iki yildir Kilis Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Sayin Cengiz Hamdemirci tarafindan Türk Imar Sen Kilis Il Temsilcisi ve Sube Müdürü Gürsat SEYLAN , Ayniyat Saymani Sinan YOLCU, Soför M.Murat KAPLAN , Sube Müdürü M.Emin YALÇIN , Milli Emlak Müdürü Isa SAGDIÇ’ a sürekli haksiz uygulamalar yaparak psikolojik baski yaptigina sahit olduklarini belirten Zakir Akbilmez,” Bu Müdür ayni zamanda makamini kullanarak arkadaslarimiza insanlik suçu olan MOBBING uygulamis , hem görevini kötüye kullanmis hemde yasal olarak suç islemistir. Bu Müdürün ne yapmak istedigi ve arkasinda hangi güçlerin oldugu iyi arastirilmalidir. Ülkücü Türk Memurlari ile derdi nedir? Cumhur ittifaki ile Türk Ulusunun milli birlik ve beraberlik ruhunu olusturan basta Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip ERDOGAN ve Devlet BAHÇELI beyin açtigi bu yola kim zarar veriyorsa yasal yollardan Sendikamizca her türlü yasal süreç baslatilacaktir.” Dedi.

 

“SORUSTURMANIN SELAMETI AÇISINDAN ÇEVRE VE SEHIRCILIK IL MÜDÜRÜNÜ AÇIGA ALIN”

 

. Kilis Valisi Recep SOYTÜRK’e çagrida bulunan Zakir Akbilmez, ” Baslattiginiz inceleme ve sorusturmanin selameti açisindan Çevre ve Sehircilik Il Müdürünü açiga alin. Sendikamiz üyeleri yapilan insanlik disi muamelelerden dolayi ilaç kullanir duruma gelmistir. Bunun sorumlusu Çevre ve Sehircilik Il Müdürü ve Mevzuata aykiri vekaleten görev yapan il müdür yardimcisi vekilidir. Engelli Ayniyat Saymani arkadasimiza makaminda yaptigi hakaretleri üyemiz valilige verdigi dilekçe ile ifade etmistir. Sube Müdürlerimiz ve Soför üyemizde dilekçeleri ile bunu valilige bildirmislerdir. Sayin Vali Beye düsen görev bellidir. Sendikamizca Çevre ve Sehircili Il müdürünün bir an evvel sorusturmanin selameti açisindan açiga alinmasini bekliyoruz..Bu çagda kamu idaresinde vuku bulan bu olaylari kabul etmiyor ve kiniyoruz..Türkiye Kamu sen ve Türk Imar Sen her zaman üyelerinin yanindadir. Sendikamizin yaptigi basvurudan sonra il Kurulu tarafindan açilan sorusturmanin adim adim takipçisiyiz ..MOBBING bir insanlik suçudur buna göz yuman bunu karartmaya çalisan bu suça ortak olur.Biz bu konuyu takip ediyoruz ve üyelerimizin yanindayiz.” Diye konustu.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli